Wie ben ik?

Al meer dan de helft van mijn leven ben ik met fotografiebezig en in 2015 heb ik er dan ook mijn beroep van gemaakt. Sinds de eerstedigitale toestellen op de markt kwamen, is het in een stroomversnelling gegaan.Opgeleid door mensen uit de praktijk en de besten in hun vak heb ik mijn kennisopgebouwd via workshops, trainingsdagen, online trainingen en hun geschrevenartikels en boeken.

Persoonlijk begeleid via een mentorship programma doorbekend fashion en celeberty fotograaf Frank Doorhof die me tijdens zijnworkshops alle kneepjes van het vak wat betreft studiofotografie aangeleerdheeft.

In 2016 werd ik dan ook snel erkend als EuropeanPhotographer door de FEP en heb dat jaar ook met glans het Adobe CertifiedExpert (ACE) examen afgelegd voor Photoshop CC. Met enige trots mag ik welzeggen want dit examen wordt overal door kenners als zeer moeilijk omschreven(en dat was het ook). Tevens ben ik ook lid van de Nationale Vereniging vanBeroepsfotografen van België.

Bedrijven waarmee ik al een aangename samenwerking heb gehadzijn o.a.:

A3Tandartsenpraktijk, Anytime Fitness, BeHome, V-Clima, Klimorama, Unizo, VanNoten Classic Cars, Meiboom Vastgoed, Maes compressoren, Accelle, Gemeente SGW,Healing Hands, Cepage, Wasegolf, Eurosun, Pension Architects, Ihop, Fromwithin, 3Effects, Jellycoe, Marlis Giebels, Encuentro

Indien U graag wil samenwerken, neem dan snel contact op en we bespreken de mogelijkheden.
Beschikbaar tijdens de week en in het weekend. Enkel op afspraak.
Shoots kunnen doorgaan in de studioruimte in Sint-Gillis-Waas of op locatie.

Jan Van Steen Photography
Nieuwstraat 51, 9170, Sint-Gillis-Waas
mail: info@janvansteen.com
instagram: https://www.instagram.com/janvansteen/
facebook: https://www.facebook.com/janvansteenphotography/

phone: (+32)(0)474 54 57 91

BE 0628.621.069
IBAN BE33 0689 0241 2346

Lid van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen.

Lid van de Federation of European Photographers

Using Format