Flair actie

De nieuwe Flair ligt deze week (vanaf 31 mei) in de winkel met een heel interessante bon in de pocket bijlage! Je kan namelijk een professionele fotoshoot laten doen aan 50% korting! Echt te gek, maar Flair heeft het toch maar weer mooi voor mekaar gekregen om haar lezeressen te verwennen!

Altijd al eens willen ervaren hoe het er op een echte fotoshoot aan toe gaat? Dan is dit de ideale moment!

Hoe ga je te werk:

Neem contact met me op en we kijken in onze agenda wanneer we de shoot kunnen inplannen. Liefst overdag tijdens de week, maar op andere momenten lukt soms ook wel. Ik werk enkel op afspraak aangezien ik ook vaak opdrachten op locatie doe.

We bespreken dan ook wat genre van foto's je graag zou willen. Veel is mogelijk met een goede voorbereiding. Je mag ook altijd voorbeeldfoto's sturen. Ik bekijk dan welke belichting en/of accessoires allemaal nodig zijn om dat genre foto's te maken.

De studioshoots gaan door in Sint-Gillis-Waas.

Vergeet zeker niet de ingevulde Flair bon mee te brengen! Betaling is contant of via smartphone (payconiq, Bancontact app). Er kan niet met de kaart betaald worden.

Ga dus snel een Flair halen en doe misschien je familie en vrienden ook eentje cadeau :-) Tot 31 augustus 2022 kan je de bon gebruiken.

De exacte voorwaarden staan in de pocket bijlage vermeld. Dus ga hem snel halen, want hij ligt maar 1 week in de winkel!

Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust.

Tot gauw!

Volg me ook op:

Instagram: @janvansteen

Facebook: janvansteenphotography

e-mail: info@janvansteen.com

telefoon: 0474/54.57.91

Using Format