Flair actie

De nieuwe Flair ligt in de winkel met een heel interessante bon in de pocket bijlage! Je kan namelijk een professionele fotoshoot laten doen voor slechts 49€! Echt te gek, maar Flair heeft het toch maar weer mooi voor mekaar gekregen om haar lezeressen te verwennen!

Altijd al eens willen ervaren hoe het er op een echte fotoshoot aan toe gaat? Dan is dit de ideale moment!

Hoe ga je te werk:

Neem contact met me op en we kijken in onze agenda wanneer we de shoot kunnen inplannen. Liefst overdag tijdens de week, maar op andere momenten lukt ook wel. Ik werk enkel op afspraak aangezien ik ook op locatie foto opdrachten doe.

We bespreken dan ook wat genre van foto's je graag zou willen. Veel is mogelijk met een goede voorbereiding. Je mag ook altijd voorbeeldfoto's sturen. Ik bekijk dan welke belichting en/of accessoires allemaal nodig zijn om dat genre foto's te maken.

Studioshoots kunnen het makkelijkste doorgaan in mijn studioruimte in de Pastoor Boelstraat in Temse. Maar weet je in de buurt een unieke buitenomgeving, dan kan het ook op verplaatsing. Al hang je dan wel af van de weergoden. In de studio heb je wel meer mogelijkheden qua belichting.

Vergeet zeker niet de ingevulde Flair bon mee te brengen! Betaling is contant of via smartphone (payconiq, Bancontact app). Er kan niet met de kaart betaald worden.

Ga dus snel een Flair halen en doe misschien je vriendinnen ook eentje cadeau :-) Tot 27 juli 2021 kan je de bon gebruiken.

Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust

Tot gauw!

Volg me ook op:

Instagram: @janvansteen

Facebook: janvansteenphotography

e-mail: info@janvansteen.com

telefoon: 0474/54.57.91

Using Format