Communie- en Lentefeest!

communie

Communiefoto's:Laat uw zoon of dochter schitteren in zijn/haar mooie outfit tijdens een leuke fotoshoot. Dit kan een creative studioshoot zijn (te Temse) of een shoot op locatie. We bespreken vooraf samen het thema en destijl van de foto's.

Uitnodigingen & menu's: Nodig uw gasten officieel uit op uw feest en verzorg de feesttafel met aangepaste menukaarten.

Bedankkaartjes: Een leuk aandenken voor iedereen die aan je feest deelnam.

Vriendenprentjes: Kleine kaartjes die je aan vrienden en klasgenootjes kan uitdelen.

Fotoalbum, losse afdrukken, wandvergroting: Beelden waar je trots op bent, verdienen speciale aandacht!

Fotobooth op het feest zelf:Een studio opstelling op jouw feest waarbij iedereen op de foto kan. Ik voorzie dan een leuke achtergrond, studioverlichting en tal van accessoires om mee op de foto te staan. De foto's kunnen meteen op een scherm bekeken worden, afgedrukt en/of online geplaatst worden. Plezier verzekerd!

Prijzen van de kaartjes is afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid.
Uiteraard hoef je je niet te houden aan deze communie aanbieding en kan je zelf een shoot boeken en kiezen hoe je de foto's wil ontvangen!
Neem contact op om een shoot te boeken en de mogelijkheden te bespreken: info@janvansteen.com

Veel gestelde vraag: Wat als mijn zoon/dochter ziek is op de afgesproken datum? Of wanneer het heel slecht weer is op de dag dat een locatieshoot gepland is? Zulke dingen kunnen uiteraard gebeuren. Dan bekijken we samen wanneer we nog een gaatje tijd vinden om de shoot alsnog te laten doorgaan zonder extra kosten. Bij aanhoudend slecht weer kan je altijd een studioshoot overwegen wat ook zeer leuke beelden oplevert.
Using Format